Naam:  Wachtwoord:   Ingelogd blijven? Wachtwoord kwijt? (Waarom) Registreren
 
          
                         
Dit is het archief van Islamofobie.nl
Sinds juli 2014 verschijnen hier geen nieuwe stukken meer. De artikelen worden *) heringedeeld in acht categorieën: zie de knoppen links. Met uitzondering van de categorie 'Islam(itische ideologie)' is de indeling nu niet meer naar thema, maar naar aard van de stukken. Vier jaar lang lag het hoofdaccent op het voeren van de noodzakelijke ideologische strijd: zie het motto hierboven. In de komende jaren zal ik (initiatiefnemer en belangrijkste leverancier van teksten voor islamofobie.nl) me meer richten op de noodzakelijke politieke strijd. In termen van deze indeling: veel meer nadruk op Voorstellen, Politieke organisatie en iets meer op Opinie. LEES VERDER »
 
 
De herdenking van 9/11 en de onschuld van de Guantanamo gevangenen
Stomtoevallig net in Afghanistan

imageVandaag is het precies 12 jaar na de aanslagen.
Twee jaar geleden haalde ik op 11 september alleen een stuk aan dat ik in 2005 schreef over de complottheorieën.
Vorig jaar schreef ik natuurlijk over de aanslagen die dat jaar gepleegd werden op 9/11, met name in Benghazi.
Dit jaar hier iets over het succes van de jihadisten in de VS en over Guantanamo.
De AMPAC is de aanzet voor een mohammedaanse politieke partij in de VS. De club heeft het initiatief genomen voor een 'Million Muslim March' in Washington.
»
Die gaat over de '(…) plight of American Muslims here at home, and Muslim communities globally in the scope of U.S. imperialism (…)'. Naar verwachting zullen honderden volgelingen van Mohammed meedoen.
een soort viering van de aanslagen van 2001
Omdat de AMPAC de dag van de aanslag gekozen heeft voor deze demonstratie, zien mensen met gezond verstand deze actie zoals ze de ground-zero moskee en de aanval op de Amerikaanse ambassade in Libië zagen: een soort viering van de aanslagen van 2001. Er zullen daarom ook tegendemonstranten zijn; mogelijk meer dan AMPAC-ers.
Dat genoemde succes van de jihadisten in de VS zal dus niet af te lezen zijn aan het verloop van de demonstratie vandaag.

Infiltratie
De groeiende invloed van de MoslimBroederschap in het Witte Huis is verontrustender. Bekijk beslist ook het clipje met daarin als hoofdpersoon de trotse zebibah-drager Mohamed Magid.
Dit verhaal over een veiligheidsadviseur doet je een beetje naar adem happen:
Mohamed Elibiary, appointed to the Homeland Security Advisory Council in October 2010, spoke at a December 2004 seminar in honor of Iran's Ayatollah Ruhollah Khomeini, titled: "A Tribute to the Great Islamic Visionary."
Elibiary condemned the convictions of the defendants in the Hamas money-laundering trial as a "loss for America" and dismissed the prosecution as "a political trial trying to achieve a government policy." He also opposed the targeting of American-born al-Qaida cleric Anwar al-Awlaki, saying it wouldn't be "worth the ramifications of having to chase his ghost as a martyr for the next half century."

Die Al-Awlaki is dezelfde man die door Nidal Hasan geraadpleegd werd,
willekeurige volgelingen van Moham­med die worden gede­por­teerd naar Guantanamo
kort voordat hij dertien willekeurige, ongewapende collega’s, waaronder een zwangere vrouw, in Fort Hood afslachtte onder Allah-Akbar-gekrijs.
De ingebedde YouTube-clip onderaan toont gebeurtenissen van juni 2012 in Dearborn. Deze illustreren dat in delen van de VS de islamisering verder is opgerukt dan in Nederland.

Onschuldige mensen op Guantanamo
Op hun website beschrijft de AMPAC de verschrikkelijke angst waaronder de volgelingen van Mohammed in de VS gebukt gaan:
Muslims, too, live in fear – of being dragged off in the night to Guantanamo and tortured, simply for the crime of being Muslim in the wrong place at the wrong time.

Duizelingwekkend. Zeker wanneer je net dat clipje bekeken hebt over de gebeurtenissen in Dearborn: willekeurige volgelingen van Mohammed die worden gedeporteerd naar Guantanamo. En de rest van de tekst gaat in hoofdzaak over 'angst aanjagen'! In vergelijking met deze beweringen zijn Mohammed Rabae en zijn vrienden bij de publieke omroep wegbereiders van de PVV.
De dreiging van 'islamitische terroristische dreiging' is volgens hen 'hallucinatie'. In het denkraam van de AMPAC valt de gewone terreur, zoals die in Dearborn tot uiting komt, niet onder terrorisme. Je vraagt je af wat ze van de ontwikkelingen in Syrië of het leven in Pakistan vinden.
Guantanamo dus. Daar zaten en zitten allemaal onschuldige mannen gevangen. Allemaal? Toevallig verscheen deze week weer het halfjaarlijkse rapport van de Director of National Intelligence over deze gevangenen. Er is geen ruchtbaarheid aan gegeven. Gelukkig zijn er in de VS ook media zoals The Weekly Standard die die rapporten in de gaten houden.
Of the 603 former detainees tracked by US intelligence services, a total of 100 have now been confirmed as reengaging in "terrorism" or "insurgent" activities, while another 74 are suspected of reengaging. This brings the total rate of recidivism to nearly 29 percent, up from 28 percent as of the last report six months ago.

Een kleine 20% gaat na vrijlating weer aan de slag als terrorist en van ruim 10% wordt dat ernstig vermoed. In dit zijn de lieden waarvan men dit heeft kunnen nagaan. Er zijn echter ook terroristen die hun activiteiten in het verborgene uitvoeren.
En deze cijfers hebben alleen betrekking op terroristische activiteiten, niet op andere vormen van terreur, laat staan op andere vormen van ondermijnen van onze beschavingen. Zo iemand als Mamdouh Habib is hierbij niet meegeteld.
Meer over Habib, nog zo'n trotse zebibah-drager trouwens, en zijn zoon hier, in een stuk over de beruchte Cronulla-rellen.

Oeigoeren
Op Guantanamo zaten ook een paar Oeigoeren.
als Nederlandse baardmoslims die onder dreiging van de PVV-straat­terreur gevlucht zijn naar Syrië.

Voor veel activisten, journalisten en politici is er niets opvallends aan het feit dat Oeigoeren die vanuit China 'vluchtten' net in Afghanistan terecht kwamen toen de Taliban daar op het toppunt van haar macht was. En dan ook nog vlakbij de verblijfplaats van Bin Laden. De afstand die deze 'onschuldige vluchtelingen' daarvoor moesten overbruggen was ongeveer 1600 km hemelsbreed. Minstens 2000 km dus in werkelijkheid. Een reis die hen voerde door twee landen met overweldigende mohammedaanse meerderheid of door het wereldhoofdkwartier van mohammedaanse terreur: het Noord Westen van Pakistan.
Zo toevallig als Nederlandse baardmoslims die onder dreiging van de PVV-straatterreur gevlucht zijn naar Syrië.

Wie een oogje dichtknijpt voor mohammedaans geïnspireerde terreur, ziet weinig islamitische terroristische dreiging.

Angst aanjagen is een kernwaarde van de leer van Mohammed.
 

Frans Groenendijk,  11-09-2013          

Reacties
# 1
Tommie:

De tegendemonstranten:
911 Riders of 2013 Washington DC HERE WE COME!!
http://youtu.be/J7-RlOQifNM

11-sep 2013 ,  02:09
# 2
Frans Groenendijk:

Ten tijde van de rellen in Culemborg ervoer ik het voor het eerst: een colonne motorrijders voorbij zien komen op de snelweg en je daardoor een tikje veiliger voelen.
We leven in bijzondere tijden.

11-sep 2013 ,  02:17
# 3
Willem:

Angst is stabieler dan sympathie. En verkeerd woord kan de sympathie doen verdampen, maar er is heel wat meer nodig om iemand die geterroriseerd is zijn angst te doen verliezen.
Zie Pakistan. In een ver verleden geterroriseerd door moslimlegers en na al die eeuwen nog steeds de meest gewillige dienaren van hun terreurmeesters. De pogingen van het westen om de moslimsympathie te winnen zijn futiel.

12-sep 2013 ,  10:58
# 4
Frans Groenendijk:

Hoe ver de mannen (en enkele vrouwen) met een fundamentalistisch mohammedaanse agenda gaan, hangt uitsluitend af van waar de streep in het zand getrokken wordt door anderen.
In dit geval zetten de bikers een streep. De million muslim march van AMPAC (later omgedoopt omdat die naam wat al te gortig bleek voor een mars op 11 september) telde uiteindelijk nog geen 50 mensen.
De demonstratie van de bikers, die in tegenstelling tot de andere mars geen vergunning had gekregen!, telde vele duizenden motoren. Een indrukwekkend gebeuren. Zo indrukwekkend dat de fundamentalisten thuisbleven en de media het vrijwel volledig negeerde.
Hier de link naar hun facebook pagina:
https://www.facebook.com/2MillionBikersDC

12-sep 2013 ,  11:43
Reageren is niet mogelijk op dit bericht.