Naam:  Wachtwoord:   Ingelogd blijven? Wachtwoord kwijt? (Waarom) Registreren
 
          
                         
Dit is het archief van Islamofobie.nl
Sinds juli 2014 verschijnen hier geen nieuwe stukken meer. De artikelen worden *) heringedeeld in acht categorieën: zie de knoppen links. Met uitzondering van de categorie 'Islam(itische ideologie)' is de indeling nu niet meer naar thema, maar naar aard van de stukken. Vier jaar lang lag het hoofdaccent op het voeren van de noodzakelijke ideologische strijd: zie het motto hierboven. In de komende jaren zal ik (initiatiefnemer en belangrijkste leverancier van teksten voor islamofobie.nl) me meer richten op de noodzakelijke politieke strijd. In termen van deze indeling: veel meer nadruk op Voorstellen, Politieke organisatie en iets meer op Opinie. LEES VERDER »
 
 
Dion Graus is dom… wanneer hij de NOS niet aanklaagt wegens reputatieschade


En dan zijn er nog mensen die suggereren dat immigranten géén verrijking voor onze samenleving kunnen vormen.
Ik ben benieuwd of Naema Tahir nu ook de Ayaan-behandeling mag verwachten van de publieke omroepen en bepaalde politieke partijen.


»
Hier de ongemanipuleerde beelden(met dank aan Lux et Libertas en Politiek incorrect blog)
 

Frans Groenendijk,  23-11-2011          

Reacties
# 1
Charles de Gaulle:

Persoonlijk vond ik Graus altijd bij de zwakkere broeders van de PVV behoren en was behoorlijk verbaasd te horen dat hij in deze commissie zat.
Bij het item op TV had ik dan ook in eerste instantie iets van, zet die man daar dan ook niet neer.
Nu echter de aap uit de mouw is gekomen blijkt Graus veel beter dan ik dacht, en is het verbijsterend dat de NOS hiermee wegkomt.
Helaas besloot Graus in het hol van de leeuw een kans te wagen de waarheid toe te lichten.
Dom want als er één ding is waar Witteman en consorten helemaal niet in zijn geïnteresseerd is het wel de waarheid.Dom ook omdat je wel supersterk moet zijn wil je het tussen 4 tegenstanders die je om beurten ongehinderd in de rede mogen vallen overeind kunt blijven.
Verbazingwekkend ook dat nooit eens iemand die daar in de rede wordt gevallen simpelweg antwoord; er is mij een vraag gesteld, ik was die aan het beantwoorden en u komt ertussen door, betekent dat dat u het antwoord van mij niet wilt weten, of dat u het beter weet?

28-nov 2011 ,  12:09
Reageren is niet mogelijk op dit bericht.