Naam:  Wachtwoord:   Ingelogd blijven? Wachtwoord kwijt? (Waarom) Registreren
 
          
                         
Dit is het archief van Islamofobie.nl
Sinds juli 2014 verschijnen hier geen nieuwe stukken meer. De artikelen worden *) heringedeeld in acht categorieën: zie de knoppen links. Met uitzondering van de categorie 'Islam(itische ideologie)' is de indeling nu niet meer naar thema, maar naar aard van de stukken. Vier jaar lang lag het hoofdaccent op het voeren van de noodzakelijke ideologische strijd: zie het motto hierboven. In de komende jaren zal ik (initiatiefnemer en belangrijkste leverancier van teksten voor islamofobie.nl) me meer richten op de noodzakelijke politieke strijd. In termen van deze indeling: veel meer nadruk op Voorstellen, Politieke organisatie en iets meer op Opinie. LEES VERDER »
 
 
Dit is het archief van Islamofobie.nl

Sinds juli 2014 verschijnen hier geen nieuwe stukken meer.
De artikelen worden *) heringedeeld in acht categorieën: zie de knoppen links. Met uitzondering van de categorie 'Islam(itische ideologie)' is de indeling nu niet meer naar thema, maar naar aard van de stukken. Vier jaar lang lag het hoofdaccent op het voeren van de noodzakelijke ideologische strijd: zie het motto hierboven. In de komende jaren zal ik – initiatiefnemer en belangrijkste leverancier van teksten voor islamofobie.nl – me meer richten op de noodzakelijke politieke strijd. In termen van deze indeling: veel meer nadruk op Voorstellen, Politieke organisatie en iets meer op Opinie.
»
Islamofobie.nl had ik in 2010 opgezet ter begeleiding van de publicatie van mijn boek Islamofobie? Een nuchter antwoord **) (Bestellen)
Tien andere mensen ***) leverden ook bijdragen. Samen ongeveer 400 stuks, voor een deel speciaal voor islamofobie.nl. De circa 300 stuks die ik hier zelf schreef, omvatten samen wat meer tekst.
In de afgelopen ruim vier jaar zijn er in totaal circa 85000 unieke bezoekers geweest, waarvan slechts 25000 in die tijd meer dan 25 bezoekjes hebben gepleegd. Onder de 20000 die maar één bezoekje brachten, waren er ongetwijfeld velen die arriveerden vanwege een zoekopdracht met 'vagina' of 'kostschoolmeisje' erin. Die kwamen dan uit bij dit stuk over de geweldige mevrouw Lightfoot-Klein en de Furieuze Ann Barnhardt respectievelijk bij deze recensie van een boek van de legendarische Christiaan Snouck Hurgronje.
Google Analytics geeft gelukkig ook een indicatie van hoe lang bezoekjes aan artikelen duren. Daaruit valt af te leiden dat de meeste artikelen daadwerkelijk door zo'n 400 tot 1000 mensen gelezen werden.

*) Op 29 oktober was ongeveer 1/3 vd artikelen heringedeeld.
**) Nog steeds het enige serieuze boek in de Nederlandse taal over het thema 'Islamofobie'. Het andere Nederlandstalige boek met de term islamofobie in de titel – geschreven door een tekstwetenschapper – heeft een speciale plek gekregen op de voorpagina.
***) Klikken op de naam van een auteur, onder een willekeurig stuk van haar of hem, voert naar een overzicht van alle stukken van die auteur.  

Frans Groenendijk,  29-10-2014          

Reacties
Er is nog niet gereageerd op dit stuk
Reageren is niet mogelijk op dit bericht.