Laatste reacties
naam   wachtwoord

Ingelogd blijven?
Wachtwoord kwijt?
  REGISTREREN (32336)

Noodzakelijk Kwaad

Categorie: Nederlands weblog

Mooi uitgevoerde website met commentaren waarvan de toon vaak ietwat cynisch, maar niet echt chagrijnig is.

'Eigen' omschrijving:
“We proberen iedere dag iets cynischer te worden maar de laatste tijd kunnen we het niet meer bijhouden.”
Welkom!
Welkom op het interpret, welkom bij Noodzakelijk Kwaad.
De website ‘Noodzakelijk Kwaad’ is het logische vervolg op het weblog van diezelfde naam waarvan u de archieven hier en daar nog wel zult kunnen vinden. Op ‘Noodzakelijk Kwaad’ proberen we op rechtsdraaiende en humoristische wijze commentaar te geven op (niet zulke) alledaagse zaken, ondersteund door persiflages op de Amerikaanse ‘motivational posters’. Daarnaast maken we Nederlandstalige versies van de ‘new math’ posters zoals de Amerikaan Craig Damrauer ze maakt. Maar de laatste tijd proberen we in toenemende mate ook zowel serieuze als satirische artikelen te schrijven. Alles puur voor ons eigen plezier, maar we nemen ons plezier wel serieus. Infotainment is wellicht nog de beste manier om het te omschrijven.
Inhoud.
De gehele redactie bestaat uit rabiaat-rechtse Wilders-tokkies. Zeggen ze. Vast staat dat de redactie graag auto rijdt en vlees eet.

ZO MAAR EEN CITAAT

Abdul Jabbar van de Ven : "De Talibaan zijn onze broeders"

Als u een bondgenoot zoekt in de strijd tegen eerwraak, gedwongen uithuwelijking of de praktijken van loverboys, dan ben ik uw bondgenoot. Maar als u van mij vraagt democratie te omarmen, de politiek in te stappen, deel uit te maken van een rechterlijke macht die oordeelt met on-Islamitische wetten, of in het leger te gaan om mijn Moslimbroeders in Afghanistan te doden en (sic) uit te leveren aan de Amerikanen, dan ben ik uw tegenstander en zult u in mij geen bondgenoot vinden. Ja, ik geloof dat alleen de Schepper het recht heeft te bepalen met welke wetten Zijn schepping bestuurd wordt.