Laatste reacties
naam   wachtwoord

Ingelogd blijven?
Wachtwoord kwijt?
  REGISTREREN (30464)

Noodzakelijk Kwaad

Categorie: Nederlands weblog

Mooi uitgevoerde website met commentaren waarvan de toon vaak ietwat cynisch, maar niet echt chagrijnig is.

'Eigen' omschrijving:
“We proberen iedere dag iets cynischer te worden maar de laatste tijd kunnen we het niet meer bijhouden.”
Welkom!
Welkom op het interpret, welkom bij Noodzakelijk Kwaad.
De website ‘Noodzakelijk Kwaad’ is het logische vervolg op het weblog van diezelfde naam waarvan u de archieven hier en daar nog wel zult kunnen vinden. Op ‘Noodzakelijk Kwaad’ proberen we op rechtsdraaiende en humoristische wijze commentaar te geven op (niet zulke) alledaagse zaken, ondersteund door persiflages op de Amerikaanse ‘motivational posters’. Daarnaast maken we Nederlandstalige versies van de ‘new math’ posters zoals de Amerikaan Craig Damrauer ze maakt. Maar de laatste tijd proberen we in toenemende mate ook zowel serieuze als satirische artikelen te schrijven. Alles puur voor ons eigen plezier, maar we nemen ons plezier wel serieus. Infotainment is wellicht nog de beste manier om het te omschrijven.
Inhoud.
De gehele redactie bestaat uit rabiaat-rechtse Wilders-tokkies. Zeggen ze. Vast staat dat de redactie graag auto rijdt en vlees eet.

ZO MAAR EEN CITAAT

Al-Imaam Mohammad ibn Saalih al-‘Oethaymien : "Veel kinderen krijgen is volgens Mohammed onderdeel van een strijd"

Geboortebeperking met een specifiek aantal kinderen is tegenstrijdig met datgene wat de Wetgever (Allah) behaagt. De profeet beval namelijk om te trouwen met de vruchtbare vrouw, dat wil zeggen de vrouw die veel kinderen baart. Hij gaf als reden aan dat hij over ons gaat wedijveren met de volkeren of (sic) met de profeten.
De mensen van fiqh(2) hebben gezegd:
Men dient de vrouw te trouwen die bekend staat om haar vruchtbaarheid: of door zichzelf als zij al eerder getrouwd was geweest en zij bekend staat om het baren van veel kinderen, of door haar verwanten zoals haar moeder en haar zus, als zij nog niet eerder getrouwd was.