Laatste reacties
naam   wachtwoord

Ingelogd blijven?
Wachtwoord kwijt?
  REGISTREREN (30175)

Noodzakelijk Kwaad

Categorie: Nederlands weblog

Mooi uitgevoerde website met commentaren waarvan de toon vaak ietwat cynisch, maar niet echt chagrijnig is.

'Eigen' omschrijving:
“We proberen iedere dag iets cynischer te worden maar de laatste tijd kunnen we het niet meer bijhouden.”
Welkom!
Welkom op het interpret, welkom bij Noodzakelijk Kwaad.
De website ‘Noodzakelijk Kwaad’ is het logische vervolg op het weblog van diezelfde naam waarvan u de archieven hier en daar nog wel zult kunnen vinden. Op ‘Noodzakelijk Kwaad’ proberen we op rechtsdraaiende en humoristische wijze commentaar te geven op (niet zulke) alledaagse zaken, ondersteund door persiflages op de Amerikaanse ‘motivational posters’. Daarnaast maken we Nederlandstalige versies van de ‘new math’ posters zoals de Amerikaan Craig Damrauer ze maakt. Maar de laatste tijd proberen we in toenemende mate ook zowel serieuze als satirische artikelen te schrijven. Alles puur voor ons eigen plezier, maar we nemen ons plezier wel serieus. Infotainment is wellicht nog de beste manier om het te omschrijven.
Inhoud.
De gehele redactie bestaat uit rabiaat-rechtse Wilders-tokkies. Zeggen ze. Vast staat dat de redactie graag auto rijdt en vlees eet.

ZO MAAR EEN CITAAT

Tahaqureshi: "Afvalligen van de islam mogen gedood, andersom mag het niet"

En let op wat ik als reden geef. Ik geloof dat Islam de ENIGE godsdienst is, de ECHTE waarheid. Het klopt dus dat wij ex-Moslims vermoorden, maar indien andere godsdiensten nieuwe moslim-bekeerlingen willen vermoorden, dan hebben mensen die al moslim zijn het recht om hun geloofsgenoot te verdedigen. Dat is een vorm van jihad.

Dit lijkt misschien een extreem antwoord, maar het is de waarheid. Als moslims moeten we ons realiseren dat het onjuist is wanneer christenen nieuwe moslims vermoorden die eerst christen waren.