Naam:  Wachtwoord:   Ingelogd blijven? Wachtwoord kwijt? (Waarom) Registreren
 
          
                         
Citaat van een mohammedaans politicus

Mahathir Mohamad, ex premier van Maleisië: De Holocaust werkte niet als eindoplossing

De Joden vormden altijd een probleem voor de Europese landen. Ze moesten in getto's worden opgesloten en van tijd tot tijd afgeslacht. Maar ze overleefden, ze floreerden en hielden regeringen in hun greep. Zelfs na de afslachting door de Duitse nazi's overleefden ze om zo een bron te worden van nog meer problemen voor de wereld. De Holocaust werkte niet als eindoplossing. Voor hen een staat vormen werd geacht een betere oplossing te zijn.
 

Context:

De passage is onderdeel van een uitgebreide beschouwing van deze persoon onder de titel 'Strong evidence Sept 11 attacks 'staged' '. Een van zijn argumenten daarvoor: "If they can make Avatar, they can make anything". De link verwijst naar een weblog. Daar staat aangegeven dat de tekst een samenvatting is van de speech die Mahathir Mohamad hield op een conferentie in Kuala Lumpur over steun aan (mohammedaans bewind voor) Jeruzalem. Het betreffende weblog is het meest gelezen nieuws weblog in Maleisië. Onafhankelijk en onderscheiden met tal van prijzen.

Commentaar:

Kan Jodenhaat erger dan dit? Hoe wrang dat hier in Nederland er nog steeds volwassen mensen wensen te opperen dat de mohammedanen "de nieuwe Joden" zijn.
Soort bron: Weblog
Land waar de persoon woont: Islamië
Taal van het citaat: Engels
Vertaald voor deze webstek: Ja