Naam:  Wachtwoord:   Ingelogd blijven? Wachtwoord kwijt? (Waarom) Registreren
 
          
                         
EU Obama Moslimbroederschap
Vertaald door: Frans G
Robert Spencer

Kort na de onthulling dat de regering-Obama besloten had om contact te onderhouden met de Moslim Broederschap, heeft de Europese Unie aangekondigd dat het ook geïnteresseerd is in overleg met de groep.
Michael Mann, een woordvoerder van Catherine Ashton, de 'minister van buitenlandse zaken' van de EU, legt uit: "We staan altijd open voor dialoog met iedereen die geïnteresseerd is in de democratie." Ashton is daarmee de laatste in een lange lijn van de westerse leiders die democratie verwarren met de praktijk van het stemmen sec, en negeert het feit dat de Moslim Broederschap zich inzet voor doelen waar alle vrije samenlevingen zich tegen zouden moeten verzetten.

(3) | Frans Groenendijk | 07-07-2011
Immanuel Kant versus Israël
Vertaald door: Sam van Rooy
Daniel Pipes

Een cruciaal stuk van Daniel Pipes, dat begint met: "Omdat ik iemand ben die ten zeerste waardeert wat de westerse beschaving, ondanks al haar gebreken, heeft bereikt, heb ik het lastig met de vijandigheid van vele westerlingen ten opzichte van hun manier van leven". Over het levensgevaarlijke idee dat staten nu wel hun langste tijd gehad (zouden moeten) hebben. Krankzinnig omdat het in de praktijk uitsluitend van toepassing wordt geacht op westerse landen en, bovenal, op Israël.

(0) | SamvR | 18-08-2010
Pagina 2 (van 2)       <  1 2
Vertalingen

Deze afdeling is nog bijna helemaal leeg. Er is veel nuttige informatie in andere talen die we graag voor het Nederlands taalgebied toegankelijk willen maken. Ook vanuit het Engels. Het is natuurlijk wel veel werk. We houden ons nadrukkelijk aanbevolen voor vrijwilligers voor het vertalen van bijdragen op websteks zoals The elder of Ziyon, Diana West en vele anderen. Denk ook aan MEMRI.