Naam:  Wachtwoord:   Ingelogd blijven? Wachtwoord kwijt? (Waarom) Registreren
 
          
                         
Dit is het archief van Islamofobie.nl
Sinds juli 2014 verschijnen hier geen nieuwe stukken meer. De artikelen worden *) heringedeeld in acht categorieën: zie de knoppen links. Met uitzondering van de categorie 'Islam(itische ideologie)' is de indeling nu niet meer naar thema, maar naar aard van de stukken. Vier jaar lang lag het hoofdaccent op het voeren van de noodzakelijke ideologische strijd: zie het motto hierboven. In de komende jaren zal ik (initiatiefnemer en belangrijkste leverancier van teksten voor islamofobie.nl) me meer richten op de noodzakelijke politieke strijd. In termen van deze indeling: veel meer nadruk op Voorstellen, Politieke organisatie en iets meer op Opinie. LEES VERDER »
 
 
Week 27

Week 27. Sinds het vorige redactioneel van 2 1/2 week geleden is er weer het een en ander veranderd op Keizers & Kleren. Sinds de 'verbouwing' is het aantal auteurs gegroeid en is zowel het aantal bijdragen als het aantal bezoekers per dag zo ongeveer vervijfvoudigd. Gemiddeld verschijnt nu elke dag een nieuwe bijdrage. Gisteren (4 juli) kregen we voor het eerst meer dan 800 bezoekers op een dag. Zoals in het vorige redactioneel aangekondigd verschijnen nu bij elk artikel naast tweets 'die misschien aansluiten bij het onderwerp' ook nieuwsberichten die zouden moeten aansluiten.
De eerstvolgende 'technische aanpassing met inhoudelijke' betekenis is de invoering van een tweede 'twitterkolom' op de voorpagina naast die van Nieuw Religieus Peil.
Intussen zijn er concept-statuten opgesteld voor De Stichting. Wie geinteresseerd is: gebruik het contactformulier.

Nog steeds geldt: schroomt niet om de twitter- en facebook- 'delen op'-knopjes te gebruiken. Serieuze reacties op de stukken zijn ook welkom: registereren en/of inloggen is daarvoor niet vereist.
»
 

beheer,  05-07-2011          

Reacties
Er is nog niet gereageerd op dit stuk
Reageren is niet mogelijk op dit bericht.