Naam:  Wachtwoord:   Ingelogd blijven? Wachtwoord kwijt? (Waarom) Registreren
 
          
                         
Dit is het archief van Islamofobie.nl
Sinds juli 2014 verschijnen hier geen nieuwe stukken meer. De artikelen worden *) heringedeeld in acht categorieën: zie de knoppen links. Met uitzondering van de categorie 'Islam(itische ideologie)' is de indeling nu niet meer naar thema, maar naar aard van de stukken. Vier jaar lang lag het hoofdaccent op het voeren van de noodzakelijke ideologische strijd: zie het motto hierboven. In de komende jaren zal ik (initiatiefnemer en belangrijkste leverancier van teksten voor islamofobie.nl) me meer richten op de noodzakelijke politieke strijd. In termen van deze indeling: veel meer nadruk op Voorstellen, Politieke organisatie en iets meer op Opinie. LEES VERDER »
 
 
Ouder: Week 36
Nieuwer: Nationalisme

Fragment uit de 6e brief: ‘Van dode leeuwen en levende jakhalzen’

Een van de videoclips die maart 2011 gemaakt zijn om het boek Bezorgde vaders, Brieven aan onze kinderen aan te kondigen.
De bewering dat het boek in de betere boekwinkel verkrijgbaar is, klopt niet. Slechts een heel enkele boekwinkel durfde het aan om het boek actief ter verkoop aan te bieden. Voor de aanschaf kunt u inmiddels alleen nog terecht bij een van de auteurs of hier bij de 2e hands afdeling van Bol.com.

»
Hier op Keizers & Kleren stond eerder al dit clipje over het boek waarin Fleur Agema van de PVV, Marietje Schaake van D66 en Eddy Terstall zeer verschillende dingen zeiden over het boek. Schaake overigens zonder dat ze het boek gelezen had...
Deze twee lezeressen, ook heel verschillend, waren beiden zeer positief over het boek.  

beheer,  09-09-2011          

Reacties
Er is nog niet gereageerd op dit stuk
Reageren is niet mogelijk op dit bericht.