Naam:  Wachtwoord:   Ingelogd blijven? Wachtwoord kwijt? (Waarom) Registreren
 
          
                         
Dit is het archief van Islamofobie.nl
Sinds juli 2014 verschijnen hier geen nieuwe stukken meer. De artikelen worden *) heringedeeld in acht categorieën: zie de knoppen links. Met uitzondering van de categorie 'Islam(itische ideologie)' is de indeling nu niet meer naar thema, maar naar aard van de stukken. Vier jaar lang lag het hoofdaccent op het voeren van de noodzakelijke ideologische strijd: zie het motto hierboven. In de komende jaren zal ik (initiatiefnemer en belangrijkste leverancier van teksten voor islamofobie.nl) me meer richten op de noodzakelijke politieke strijd. In termen van deze indeling: veel meer nadruk op Voorstellen, Politieke organisatie en iets meer op Opinie. LEES VERDER »
 
 
K&K breidt uit

Welkom op de vernieuw(en)de en uitdijende webstek Keizers & Kleren. We richten met een groep gelijkgestemde mensen op korte termijn een stichting op die verschillende activiteiten zal ondernemen die te maken hebben met de bedreiging van de westerse verworvenheden. Deze webstek is straks een van de activiteiten van de stichting en het communicatie kanaal voor alle activiteiten.
Wat u nu (5 juni 2011) ziet, kunt u beschouwen als een soort 'preview' van hoe de webstek er ongeveer uit gaat zien en hoe de stichting opereert. Een preview, want achter verschillende 'knoppen' in de menuregels boven en onder de banner, is alleen nog maar een voorbeeld te vinden. Achter knoppen die schuin zijn weergegeven zit nog helemaal niets.
Kom later en vaak terug voor meer. Laat het weten wanneer u nu al denkt dat de stichting wat voor u zal zijn (het contact-formulier is al wel operationeel)
»
 

Frans Groenendijk,  04-06-2011          

Reacties
Er is nog niet gereageerd op dit stuk
Reageren is niet mogelijk op dit bericht.