Naam:  Wachtwoord:   Ingelogd blijven? Wachtwoord kwijt? (Waarom) Registreren
 
          
                         
Dit is het archief van Islamofobie.nl
Sinds juli 2014 verschijnen hier geen nieuwe stukken meer. De artikelen worden *) heringedeeld in acht categorieën: zie de knoppen links. Met uitzondering van de categorie 'Islam(itische ideologie)' is de indeling nu niet meer naar thema, maar naar aard van de stukken. Vier jaar lang lag het hoofdaccent op het voeren van de noodzakelijke ideologische strijd: zie het motto hierboven. In de komende jaren zal ik (initiatiefnemer en belangrijkste leverancier van teksten voor islamofobie.nl) me meer richten op de noodzakelijke politieke strijd. In termen van deze indeling: veel meer nadruk op Voorstellen, Politieke organisatie en iets meer op Opinie. LEES VERDER »
 
 
Islamofobie? Lagere verzendkosten

Dit weblog is gestart als 'webstek bij het boek', waarbij het boek staat voor Islamofobie? Een nuchter antwoord. Omdat een vraagteken niet is toegestaan in een domeinnaam, werd die naam dus www.islamofobie.nl *). Omdat geen enkele uitgeverij het tegelijkertijd wilde en durfde uit te geven, deed ik dat zelf. Voor de productie en distributie kon ik terecht bij het sympathieke jonge bedrijfje Pumbo. Ze timmeren hard aan de weg en werken sinds kort samen met Boekenbestellen.nl. De boeken komen daardoor bij wat meer mensen onder de aandacht en de verzendkosten zijn lager. Niet spectaculair natuurlijk, maar misschien genoeg om aanleiding te zijn om over aanschaf te denken wanneer u dat nog niet gedaan had.
Ongeveer een kwart van het boek, dat circa honderdtwintigduizend woorden telt, is begin van dit jaar hier op het weblog, in licht aangepaste en toegelichte vorm, al te lezen geweest in een serie van 20 artikelen.
»
*) Een naam die overigens verwarring kan scheppen: er wordt immers erg veel geschermd met die strijdterm islamofobie. Want dat is het: een strijdterm. Op dat karakter van die term ben ik in het boek niet zo heel uitgebreid ingegaan: dat heb ik gedaan in het essay Islamofobie, een strijdterm dat hier op de webstek integraal is opgenomen  

Frans Groenendijk,  01-11-2012          

Reacties
Er is nog niet gereageerd op dit stuk
Reageren is niet mogelijk op dit bericht.