Naam:  Wachtwoord:   Ingelogd blijven? Wachtwoord kwijt? (Waarom) Registreren
 
          
                         
Dit is het archief van Islamofobie.nl
Sinds juli 2014 verschijnen hier geen nieuwe stukken meer. De artikelen worden *) heringedeeld in acht categorieën: zie de knoppen links. Met uitzondering van de categorie 'Islam(itische ideologie)' is de indeling nu niet meer naar thema, maar naar aard van de stukken. Vier jaar lang lag het hoofdaccent op het voeren van de noodzakelijke ideologische strijd: zie het motto hierboven. In de komende jaren zal ik (initiatiefnemer en belangrijkste leverancier van teksten voor islamofobie.nl) me meer richten op de noodzakelijke politieke strijd. In termen van deze indeling: veel meer nadruk op Voorstellen, Politieke organisatie en iets meer op Opinie. LEES VERDER »
 
 
week 24

Week 24 Keizers & Kleren is sinds het vorige redactioneel van 5 juni al flink vernieuwd en uitgebreid. Er verscheen een dozijn nieuwe bijdragen van verschillende auteurs. Enkele stukken werden verrassend vaak bekeken en er kwamen, een beetje schuchter nog, wat inhoudelijke reacties.
In het blokje hieronder zijn inmiddels wat statistieken te vinden. U kunt de verschillende bijdragen nu ook een plusje of minnetje geven. (later volgt iets vergelijkbaars voor de reacties).
Nu nog onzichtbaar wordt op de achtergrond gestaag verder gewerkt aan het opzetten van de overkoepelende stichting.
De komende dagen zullen weer diverse nieuwe stukjes verschijnen.

Naast elk artikel verschijnen Twitterberichtjes die "misschien aansluiten bij dit onderwerp".
Binnenkort gaan we experimenteren met het toevoegen van (Engelse) nieuwsberichten die "misschien aansluiten bij dit onderwerp".
Hoe dat oogt is al te zien bij 'DOSSIERS' (knop in de altijd zichtbare menubalk bovenaan).

Schroomt a.u.b. niet om de twitter- en facebook- 'delen op'-knopjes te gebruiken.
»
 

beheer,  17-06-2011          

Reacties
Er is nog niet gereageerd op dit stuk
Reageren is niet mogelijk op dit bericht.