Naam:  Wachtwoord:   Ingelogd blijven? Wachtwoord kwijt? (Waarom) Registreren
 
          
                         
Dit is het archief van Islamofobie.nl
Sinds juli 2014 verschijnen hier geen nieuwe stukken meer. De artikelen worden *) heringedeeld in acht categorieën: zie de knoppen links. Met uitzondering van de categorie 'Islam(itische ideologie)' is de indeling nu niet meer naar thema, maar naar aard van de stukken. Vier jaar lang lag het hoofdaccent op het voeren van de noodzakelijke ideologische strijd: zie het motto hierboven. In de komende jaren zal ik (initiatiefnemer en belangrijkste leverancier van teksten voor islamofobie.nl) me meer richten op de noodzakelijke politieke strijd. In termen van deze indeling: veel meer nadruk op Voorstellen, Politieke organisatie en iets meer op Opinie. LEES VERDER »
 
 
week 29

Week 29. Wederom is er sinds het vorige redactioneel het een en ander veranderd op K&K. Twee weken geleden hadden we net voor het eerst meer dan 800 bezoekers op een dag gekregen: inmiddels is dat het gemiddelde aantal. Gisteren hadden we volgens een webstek die allerlei webverkeer bijhoudt toevallig precies evenveel bezoekers als HPDeTijd: grappig. Waarom? registreren wordt nu netjes uitgelegd.
De vorige keer aangekondigde tweede 'twitterkolom' voor op de voorpagina is gerealiseerd: DVKinfo. DVK slaat op de naam van de stichting: iets meer daarover is nu ook te lezen via het knopje 'Over K&K'. Het knopje 'Archief' is ook geactiveerd.
»
 

beheer,  21-07-2011          

Reacties
Er is nog niet gereageerd op dit stuk
Reageren is niet mogelijk op dit bericht.