Naam:  Wachtwoord:   Ingelogd blijven? Wachtwoord kwijt? (Waarom) Registreren
 
          
                         
Dit is het archief van Islamofobie.nl
Sinds juli 2014 verschijnen hier geen nieuwe stukken meer. De artikelen worden *) heringedeeld in acht categorieën: zie de knoppen links. Met uitzondering van de categorie 'Islam(itische ideologie)' is de indeling nu niet meer naar thema, maar naar aard van de stukken. Vier jaar lang lag het hoofdaccent op het voeren van de noodzakelijke ideologische strijd: zie het motto hierboven. In de komende jaren zal ik (initiatiefnemer en belangrijkste leverancier van teksten voor islamofobie.nl) me meer richten op de noodzakelijke politieke strijd. In termen van deze indeling: veel meer nadruk op Voorstellen, Politieke organisatie en iets meer op Opinie. LEES VERDER »
 
 
Murdoch en Assange

imageHet is nog niet zo lang geleden dat in columns en nieuwsberichten bij de progressieve media Wikileaks behandeld werd als een 'activa' van de democratie en Julian Assange als een soort held. Ik maakte me kwaad over de schade die werd aangericht door het publiceren van crimineel verkregen geheime documenten. En nu is er dus weer nieuws over dat soort documenten. Alleen hebben deze keer de mensen van Rupert Murdoch zich eraan schuldig gemaakt. En nu is de hel losgebroken!
Als Assange een held was, waarom is Murdoch dat dan niet? Als Murdoch een schurk is, waarom was Assange dat dan niet?
En, nu we toch vragen stellen, heeft er al iemand op het feit gewezen dat Murdoch en Assange beide Australiër zijn? Is er nog een samenzweringstheoreticus met een verklaring?
»
 
Afkomstig van de onvermoeibare Dry Bones

beheer,  20-07-2011          

Reacties
Er is nog niet gereageerd op dit stuk
Reageren is niet mogelijk op dit bericht.