Naam:  Wachtwoord:   Ingelogd blijven? Wachtwoord kwijt? (Waarom) Registreren
 
          
                         
Dit is het archief van Islamofobie.nl
Sinds juli 2014 verschijnen hier geen nieuwe stukken meer. De artikelen worden *) heringedeeld in acht categorieën: zie de knoppen links. Met uitzondering van de categorie 'Islam(itische ideologie)' is de indeling nu niet meer naar thema, maar naar aard van de stukken. Vier jaar lang lag het hoofdaccent op het voeren van de noodzakelijke ideologische strijd: zie het motto hierboven. In de komende jaren zal ik (initiatiefnemer en belangrijkste leverancier van teksten voor islamofobie.nl) me meer richten op de noodzakelijke politieke strijd. In termen van deze indeling: veel meer nadruk op Voorstellen, Politieke organisatie en iets meer op Opinie. LEES VERDER »
 
 
God is groot, maar Google translate is groter

Ik bekijk de foto’s van het afgeslachte joodse gezin. De extreme wreedheid heeft de Israëlische overheid, in overleg met de nabestaanden, doen besluiten de beelden vrij te geven. In het algemeen zijn de Israëli’s hiermee zeer terughoudend. Mijn tranen komen niet bij de bloederige foto’s maar bij de foto van het baby’tje, van vóór de aanval. Misschien omdat mijn kleindochter nog geen twee maanden oud is.
Hoe onschuldig wil je het hebben?
Hoe schuldig kan een mens zijn om een slapende baby met een mes te doden?
Woede komt op wanneer ik hoor van het gerucht dat in de Gaza-strook mensen tractaties uitdelen om de slachtpartij te vieren.
»
imageAnja Meulenbelt, eerste kamerlid voor de SP, heeft op haar weblog ook een stukje gewijd aan de moordpartij. Voor de zekerheid heeft ze de reactiemogelijkheid bij deze ‘post’ maar helemaal gesloten gehouden. Haar opstelling in deze kwestie, tegen de achtergrond van wat ze in de afgelopen vele, vele jaren al heeft geschreven ter verdediging van het mohammedanisme in het algemeen en het Palestijnse terrorisme in het bijzonder, inspireerde de cartoonist van TWITVB tot deze cynische fotomontage.
Het belangrijkst wat ze te melden heeft is dat het verhaal van die tractaties niet waar hoeft te zijn. Het lijkt er op dat er maar één oorspronkelijk bericht over is.
Natuurlijk ben ik op de hoogte van de mate waarin juist in het conflict tussen het mohammedanisme en (het bestaan van) de staat Israël de juistheid van de uitdrukking ‘zoals de waard is, vertrouwt hij zijn gasten’ van toepassing is: we hebben al heel wat staaltjes van Pallywood gezien (google zelf maar op het begrip).
Meulenbelt is in mijn ogen een van de minst betrouwbare mensen van Nederland.
Helaas zijn er echter nog steeds complete volksstammen die daar anders over denken. Dáárom neem ik haar opmerking serieus.
En heb dan ook gezocht naar bevestiging van het gerucht over de feeststemming onder Palestijnen.
Ik kwam eerst terecht bij de door Palestijnen gevierde terroriste Dalal al-Mughrabi die medeverantwoordelijk was voor een moordpartij waarbij 35 burgers om het leven kwamen. Nog net op tijd werd het plan ingetrokken om de officiële vernoeming van een plein naar deze vrouw te laten plaatsvinden tijdens het bezoek van de Amerikaanse vice-president. Maar die inwijding is dus al van een jaartje geleden en de moordpartij zelf van 1978.
Daarna vond ik een verwijzing naar de reactie van Hamas op de slachtpartij. Er is een bericht in het Engels en een in het Arabisch.
En die zijn dus heel verschillend.
Dat is dus taqiyya in haar zuiverste vorm.
Maar ik geloof natuurlijk de Israëlische webstek niet. Ik ging zelf een kijkje nemen. Hier dus. Daar vinden we reacties op het Arabische bericht. Uit verschillende door het mohammedanisme beheerste landen. In het Arabisch echter. Maar hier komt Google Translate te hulp. De vertaling is verre van perfect maar de strekking van de boodschappen laat weinig ruimte voor twijfel.
Ik heb enkele tientallen berichten door de vertaler gehaald. De berichten zijn uit Egypte, Soedan, Algerije en vooral de Gaza-strook zelf.
O Allah Akbar (…)
Allah Akbar, en gelukkig goed gedaan (…)
Ik vraag God om de handen van deze man in het paradijs te maken (…) God loven voor de veiligheid van de Mujahideen helden in het vers - en jihad, strijd tegen hen (…) Gefeliciteerd met de rechtvaardige helden (…) Houden van de Mujahideen - het uitgestrekte land van God (…)
Allah Akbar en alle lof is aan de weerstand facties om tactiek te veranderen en sterk afhankelijk van individuele acties opgevoerd kan niet worden gedetecteerd en verijdeld door de lakeien van de macht, (…) vorming van cellen en dienen nieuwe stijlen (…) in conflict met een mes en wurging en een gebroken nek en vergif en met alle middelen niet in kennis stellen van de gedachten van je vijand
Hussam - Algerije
God zegene je (…) , O goede mensen
Abu Musab - Gaza
Alle lof zij Allah, de Heer der (…) van deze gezegende operatie. (…)
Alle lof zij Allah Nasir ul-Mujahideen en vernederend de Autoriteit en de Joodse Allah Akbar, Allah Akbar ha heya belofte van overwinning als je terug Nablus, de hoofdstad van het verzet en de stad van de martelaren en het kasteel Alksamyin (…) rechterhand van God behoede u (…) Allah Akbar scheurde de zionistische joden gescheurde O-en Z-O Allah Allah Akbar, (…) Het is de wil van God te worden van de Mujahideen die forten te dringen en tot hen komen in hun eigen huizen en Izbham als Tzbh Algirav en veilig terug naar huis zegevierend naar zijn ouders, (…) en God De grootste overwinning voor de islam en haar mensen, God is groter, gelukkig.
Ibn al-Qassam - Gaza
Oh God, de overwinning aan de Mujahideen en de verdedigers van dit land en verwerpen vernedering van de zionisten en hun medewerkers God en de grootste en gelukkig ben ik Qassam-_
Abu Ali - Allah Akbar, en gelukkig
(…) - Allah Akbar, en de overwinning voor de islam en moslims
(…) Allah Akbar en alle lof (…) een heroïsche operatie, en God gaf u, o held Mujahid en (…) en we willen meer van de werkzaamheden (…)
Qassam 1 Nofal - deze job gezondheid .. (…) Allah Akbar, (…) op onze afspraak vandaag, 03/01/2008 en 12/03/2011 uw tijd in dezelfde Aellouktasap van 12 tot een werd gedood 15 mensen en God vragen vandaag, 5 jaar meer (…)
Allah Akbar, en gelukkig erkent God veroordeelt de broer redt en behoudt de Mujahideen Palestina Dank God op de eerste plaats
Zeggen tegen de zionistische joden en de zonen van Abbas en zijn kliek zionisten (…) geven ons meer kracht en vastberadenheid en koppigheid (…) Allahu Akbar Allahu Akbar Allahu Akbar (…)
Woestijn 88 - Allah Akbar, (…)
Allahu Akbar, lof zij God dit en God vleugels Mujahideen helden en dit is het begin van de derde intifada dat, als God het wil

 

Frans Groenendijk,  15-03-2011          

Reacties
Er is nog niet gereageerd op dit stuk
Reageren is niet mogelijk op dit bericht.