Naam:  Wachtwoord:   Ingelogd blijven? Wachtwoord kwijt? (Waarom) Registreren
 
          
                         
Dit is het archief van Islamofobie.nl
Sinds juli 2014 verschijnen hier geen nieuwe stukken meer. De artikelen worden *) heringedeeld in acht categorieën: zie de knoppen links. Met uitzondering van de categorie 'Islam(itische ideologie)' is de indeling nu niet meer naar thema, maar naar aard van de stukken. Vier jaar lang lag het hoofdaccent op het voeren van de noodzakelijke ideologische strijd: zie het motto hierboven. In de komende jaren zal ik (initiatiefnemer en belangrijkste leverancier van teksten voor islamofobie.nl) me meer richten op de noodzakelijke politieke strijd. In termen van deze indeling: veel meer nadruk op Voorstellen, Politieke organisatie en iets meer op Opinie. LEES VERDER »
 
 
Koopadvies

Anti-semieten en andere Israël-haters hebben morgen, zaterdag 9 februari, bestempeld tot Israël boycotdag. Op hun webstek heb ik gezocht naar een lijst met artikelen of leveranciers die zij geboycot willen zien. Zo'n lijstje kan immers ook heel goed gebruikt worden om juist morgen, en eigenlijk het hele jaar door, je verbondenheid met Israël tot uitdrukking te brengen door het aanschaffen van die artikelen. Ik was tegelijkertijd verheugd en teleurgesteld dat mijn politieke tegenstanders geen lijstje verschaften. Verheugd te constateren dat ze zo aggenebbisj georganiseerd zijn dat ze niet met zo'n lijst kunnen of durven komen. Teleurgesteld dat ik nu er meer werk in moet steken om mee te doen met de 'buycot' actie.
Maar dit is natuurlijk een handige tip: de eerste cijfers van de barcode.

»
De steun via de buycot-actie is natuurlijk vooral symbolisch. De Israëlische economie draait goed, beter dan de Europese, Nederlandse en Amerikaanse.
 

Frans Groenendijk,  08-02-2013          

Reacties
# 1
Frank Wouters:

Volgens mij wordt Israel al het hele jaar door getreiterd en geboycot door Hamas etc. Kan me niet voorstellen hoe ze er nog een schepje bovenop kunnen doen.
~Frank

08-feb 2013 ,  02:48
# 2
Frans Groenendijk:

Toch nog een boodschappenlijstje gevonden voor morgen: Golden River dadels en producten van Tivall en Jaffa.
Bij het fruit hoef je meestal niet naar een barcode te zoeken.

08-feb 2013 ,  05:28
# 3
Ron:

Dag Frans Groenendijk, misschien wilt u een linkje op DDS plaatsen?
http://www.dagelijksestandaard.nl/2013/02/israƫlboycot-is-een-totale-mislukking

08-feb 2013 ,  09:23
# 4
Veteraan:

Ik boycot al jaren de producten uit islamitische landen.Ik koop vooral Israelische producten.Er is een Israel-winkel in Nijkerk en die verkoopt ook via het web op http://www.israelwinkel.nl en deze hebben ook hele fijne producten. En ze zijn al een aantal jaren niet meer vervaardigd door palestijnse handen omdat deze Israel niet meer in kunnen vanwege de vele aanslagen door hen gepleegd op onschuldige Joodse burgers.Die winkel is beslist de moeite waard om even te kijken.

09-feb 2013 ,  01:12
# 5
Likoed Nederland:

Gelukkig is dit hypocriete gebeuren een totale mislukking:

http://likud.nl/2013/02/israelboycot-is-een-totale-mislukking/

10-feb 2013 ,  12:48
Reageren is niet mogelijk op dit bericht.