Naam:  Wachtwoord:   Ingelogd blijven? Wachtwoord kwijt? (Waarom) Registreren
 
          
                         
Dit is het archief van Islamofobie.nl
Sinds juli 2014 verschijnen hier geen nieuwe stukken meer. De artikelen worden *) heringedeeld in acht categorieën: zie de knoppen links. Met uitzondering van de categorie 'Islam(itische ideologie)' is de indeling nu niet meer naar thema, maar naar aard van de stukken. Vier jaar lang lag het hoofdaccent op het voeren van de noodzakelijke ideologische strijd: zie het motto hierboven. In de komende jaren zal ik (initiatiefnemer en belangrijkste leverancier van teksten voor islamofobie.nl) me meer richten op de noodzakelijke politieke strijd. In termen van deze indeling: veel meer nadruk op Voorstellen, Politieke organisatie en iets meer op Opinie. LEES VERDER »
 
 
Nieuw soort oogkleppen?
Herdenking holocaust in Israël

De nieuwste Dry Bones. Ter gelegenheid van Erev Yom Hashoah. Helaas slaat de cartoon niet alleen op Amerikaanse Joden en ook niet alleen op Amerikanen.
Yaakov Kirschen maakt al bijna 40 jaar cartoons
Het onderwerp is bijna altijd om te huilen. Toch hebben ze vaak nog iets hoopvols.


»
image  

beheer,  18-04-2012          

Reacties
# 1
Alf Jans:

American Jews (not everyone but a large number of them) voted for the islamophile presidential candidate, B. Hussein Obama in 2008.

18-apr 2012 ,  07:34
# 2
Frans Groenendijk:

Dat percentage zal wel lager liggen bij de komende verkiezingen, maar of dat voldoende is om van BHO af te komen?
Ik hoop dat Romney de druk zal weerstaan en Walid Phares niet onder de bus gooit (zijn adviseur voor het Midden-Oosten die heel veel van Jihad afweet).
Bijna tegen beter weten in hoop ik nog een beetje dat hij zal begrijpen dat Obama kansloos is wanneer hij Allan West aantrekt als kandidaat vp.

19-apr 2012 ,  01:22
Reageren is niet mogelijk op dit bericht.