Naam:  Wachtwoord:   Ingelogd blijven? Wachtwoord kwijt? (Waarom) Registreren
 
          
                         
Dit is het archief van Islamofobie.nl
Sinds juli 2014 verschijnen hier geen nieuwe stukken meer. De artikelen worden *) heringedeeld in acht categorieën: zie de knoppen links. Met uitzondering van de categorie 'Islam(itische ideologie)' is de indeling nu niet meer naar thema, maar naar aard van de stukken. Vier jaar lang lag het hoofdaccent op het voeren van de noodzakelijke ideologische strijd: zie het motto hierboven. In de komende jaren zal ik (initiatiefnemer en belangrijkste leverancier van teksten voor islamofobie.nl) me meer richten op de noodzakelijke politieke strijd. In termen van deze indeling: veel meer nadruk op Voorstellen, Politieke organisatie en iets meer op Opinie. LEES VERDER »
 
 
Pallywood ontmaskerd
Veel deelnemers aan strijd om de Veit-Harlan-award

Photojournalism Behind the Scenes [ITA-ENG subs] from Ruben Salvadori on Vimeo.


»
De subtitel is erg sarcastisch.

 
De Veit Harlan award bestaat (nog?) niet. Harlan was de maker van de film Jud Suss

Frans Groenendijk,  12-10-2011          

Reacties
# 1
Alf Jans:

Het permanente demonstreren schijnt aan het naturel van de mohammedaan, in het bijzonder de Arabische mohammedaan te beantwoorden. Zodra er maar een vijandbeeld beschikbaar is wordt er gedemonstreerd dat het een lieve lust is. Men achtte en acht zich nog steeds niet verantwoordelijk voor de miserabele culturele en economische situatie in de eigen umma.
Men ziet altijd veel jeugdigen met stenen gooien en demonstreren. Hadden ze maar de in deze zaken gestoken energie aangewend om te studeren, wetenschap te beoefenen, zoals de joden. Het grootste gedeelte van tijd en energie aangewend voor studie wordt in de studie van (hoe kan het anders) de religie van de vrede gestoken. In die wereld verdrinken de mensen in het stinkende moeras van eindeloze preoccupatie met die ene godsdienst annex ideologie.
Ook het stenen gooien is religieus gemotiveerd; in dit geval is het doelwit primordiaal, de oorspronkelijke vijand, de jood.

13-okt 2011 ,  08:10
Reageren is niet mogelijk op dit bericht.