Naam:  Wachtwoord:   Ingelogd blijven? Wachtwoord kwijt? (Waarom) Registreren
 
          
                         
Dit is het archief van Islamofobie.nl
Sinds juli 2014 verschijnen hier geen nieuwe stukken meer. De artikelen worden *) heringedeeld in acht categorieën: zie de knoppen links. Met uitzondering van de categorie 'Islam(itische ideologie)' is de indeling nu niet meer naar thema, maar naar aard van de stukken. Vier jaar lang lag het hoofdaccent op het voeren van de noodzakelijke ideologische strijd: zie het motto hierboven. In de komende jaren zal ik (initiatiefnemer en belangrijkste leverancier van teksten voor islamofobie.nl) me meer richten op de noodzakelijke politieke strijd. In termen van deze indeling: veel meer nadruk op Voorstellen, Politieke organisatie en iets meer op Opinie. LEES VERDER »
 
 
DVK vraagt financiële en/of andere steun

Het in de lucht houden van een weblog is niet zo duur. Stichting De Verontruste Kleermaker wil echter meer, veel meer dan dat. Zie OverDVK. (vast knopje boven het hoofd van Bertus Hendriks).
imageDe eerste activiteit waar stichting DVK geld voor nodig heeft is een openbaar debat in maart. Over sharia, democratie en 'kerkelijke' huwelijken.
De eerste giften en toezeggingen zijn binnen. Bedankt J, M, T, G en A. Dankzij jullie ligt er al een bodem van € 375.
Lees ook verder wanneer u geen geld kunt missen.

»
 

beheer,  01-02-2012          

Reacties
Er is nog niet gereageerd op dit stuk
Reageren is niet mogelijk op dit bericht.