Naam:  Wachtwoord:   Ingelogd blijven? Wachtwoord kwijt? (Waarom) Registreren
 
          
                         
Dit is het archief van Islamofobie.nl
Sinds juli 2014 verschijnen hier geen nieuwe stukken meer. De artikelen worden *) heringedeeld in acht categorieën: zie de knoppen links. Met uitzondering van de categorie 'Islam(itische ideologie)' is de indeling nu niet meer naar thema, maar naar aard van de stukken. Vier jaar lang lag het hoofdaccent op het voeren van de noodzakelijke ideologische strijd: zie het motto hierboven. In de komende jaren zal ik (initiatiefnemer en belangrijkste leverancier van teksten voor islamofobie.nl) me meer richten op de noodzakelijke politieke strijd. In termen van deze indeling: veel meer nadruk op Voorstellen, Politieke organisatie en iets meer op Opinie. LEES VERDER »
 
 
Week 49

Google analytics is verbeterd. Daardoor hebben we nu iets beter zicht op het aantal bezoekers hier. Ruim 1000 mensen komen hier vaak tot zeer vaak kijken.
In januari zal de stichting achter Keizers & Kleren (De Verontruste Kleermaker) ook op andere wijze dan via de webstek naar buiten treden. Speciaal voor die duizend: houd dit blokje in de gaten voor nadere aankondigingen.
»
 

Frans Groenendijk,  04-12-2011          

Reacties
Er is nog niet gereageerd op dit stuk
Reageren is niet mogelijk op dit bericht.