Naam:  Wachtwoord:   Ingelogd blijven? Wachtwoord kwijt? (Waarom) Registreren
 
          
                         
Dit is het archief van Islamofobie.nl
Sinds juli 2014 verschijnen hier geen nieuwe stukken meer. De artikelen worden *) heringedeeld in acht categorieën: zie de knoppen links. Met uitzondering van de categorie 'Islam(itische ideologie)' is de indeling nu niet meer naar thema, maar naar aard van de stukken. Vier jaar lang lag het hoofdaccent op het voeren van de noodzakelijke ideologische strijd: zie het motto hierboven. In de komende jaren zal ik (initiatiefnemer en belangrijkste leverancier van teksten voor islamofobie.nl) me meer richten op de noodzakelijke politieke strijd. In termen van deze indeling: veel meer nadruk op Voorstellen, Politieke organisatie en iets meer op Opinie. LEES VERDER »
 
 
week 51

Zojuist zijn alle bestanden en de complete database achter islamofobie.nl gekopieerd ten behoeve van de V E R H U I Z I N G naar de URL 'KeizersenKleren.nl'.
De verhuizing is eigenlijk een soort kopiëren: hier op islamofobie.nl verandert voorlopig niets. Zodra de installatie op KeizerenKleren.nl afgerond is zal hier een verwijzing komen daarnaar toe en zal hier het reageren onmogelijk worden gemaakt.
Reacties die nu hier op islamofobie.nl geplaatst worden, gaan niet meer automatisch mee.
»
 

beheer,  21-12-2011          

Reacties
Er is nog niet gereageerd op dit stuk
Reageren is niet mogelijk op dit bericht.