Naam:  Wachtwoord:   Ingelogd blijven? Wachtwoord kwijt? (Waarom) Registreren
 
          
                         
Dit is het archief van Islamofobie.nl
Sinds juli 2014 verschijnen hier geen nieuwe stukken meer. De artikelen worden *) heringedeeld in acht categorieën: zie de knoppen links. Met uitzondering van de categorie 'Islam(itische ideologie)' is de indeling nu niet meer naar thema, maar naar aard van de stukken. Vier jaar lang lag het hoofdaccent op het voeren van de noodzakelijke ideologische strijd: zie het motto hierboven. In de komende jaren zal ik (initiatiefnemer en belangrijkste leverancier van teksten voor islamofobie.nl) me meer richten op de noodzakelijke politieke strijd. In termen van deze indeling: veel meer nadruk op Voorstellen, Politieke organisatie en iets meer op Opinie. LEES VERDER »
 
 
Op, op ten strijde
Lezing 12 mei

Voor mijn eerder aangekondigde lezing over Het Ottomaanse Rijk, het mohammedanisme, Turkije en Israël is nu de plaats en datum vastgelegd: Amersfoort 12 mei. In het kader van de voorbereiding ervan heb ik net 'the best single narrative of the Kurds' van David McDowall gelezen.
Ik begin nu aan het hier getoonde boek van Hans Jansen over de kruistochten.
Pasen is daar toch een mooie dag voor!

»
Van het gelezen boek, A Modern History of the Kurds, wil ik een tamelijk uitgebreide bespreking maken.
Om twee reden in het Engels: ik kan hem dan bij Amazon als review plaatsen en hij is ook leesbaar voor de Koerden die ik ken.
(Die ik daarvan het beste ken, wonen niet in Nederland)  

Frans Groenendijk,  31-03-2013          

Reacties
Er is nog niet gereageerd op dit stuk
Reageren is niet mogelijk op dit bericht.