Naam:  Wachtwoord:   Ingelogd blijven? Wachtwoord kwijt? (Waarom) Registreren
 
          
                         
Dit is het archief van Islamofobie.nl
Sinds juli 2014 verschijnen hier geen nieuwe stukken meer. De artikelen worden *) heringedeeld in acht categorieën: zie de knoppen links. Met uitzondering van de categorie 'Islam(itische ideologie)' is de indeling nu niet meer naar thema, maar naar aard van de stukken. Vier jaar lang lag het hoofdaccent op het voeren van de noodzakelijke ideologische strijd: zie het motto hierboven. In de komende jaren zal ik (initiatiefnemer en belangrijkste leverancier van teksten voor islamofobie.nl) me meer richten op de noodzakelijke politieke strijd. In termen van deze indeling: veel meer nadruk op Voorstellen, Politieke organisatie en iets meer op Opinie. LEES VERDER »
 
 
Plaatje 1000 woorden
Israel must always reserve the right to defend itself

imageIk ben begonnen met het aanleggen van een lijst met links. Veel links staan er nog niet in. Een van de reden daarvoor is dat de links in een database tabel komen wat de mogelijkheid biedt om er meer mee te doen dan ze alleen op te sommen. Nu kan er al commentaar gegeven worden op elke webstek waar naar gelinkt wordt. Later kan er iets als een waarderingssysteem aan worden verbonden.
Het opnemen van de link naar Noodzakelijk Kwaad herinnerde me weer eens aan de wijsheid dat één plaatje meer kan zeggen dan 1000 woorden.
»
Evengoed is het ook zeer de moeite waard de tekst te lezen van Israëls premier Bibi Netanyahu over het onmisbare recht zichzelf te verdedigen.

 

Frans Groenendijk,  27-03-2010          

Reacties
Er is nog niet gereageerd op dit stuk
Reageren is niet mogelijk op dit bericht.