Naam:  Wachtwoord:   Ingelogd blijven? Wachtwoord kwijt? (Waarom) Registreren
 
          
                         
Dit is het archief van Islamofobie.nl
Sinds juli 2014 verschijnen hier geen nieuwe stukken meer. De artikelen worden *) heringedeeld in acht categorieën: zie de knoppen links. Met uitzondering van de categorie 'Islam(itische ideologie)' is de indeling nu niet meer naar thema, maar naar aard van de stukken. Vier jaar lang lag het hoofdaccent op het voeren van de noodzakelijke ideologische strijd: zie het motto hierboven. In de komende jaren zal ik (initiatiefnemer en belangrijkste leverancier van teksten voor islamofobie.nl) me meer richten op de noodzakelijke politieke strijd. In termen van deze indeling: veel meer nadruk op Voorstellen, Politieke organisatie en iets meer op Opinie. LEES VERDER »
 
 
Dick Wolf vs Leni Riefenstahl
Hollywood en de beschaafde mohammedanen

Twee scherp­zinnige, wijze en held­haftige detec­tives spreken met een foren­sisch patho­loog-anatoom over het lichaam van een slacht­offer van moord. Vanwege haar kleding was de eerste indruk geweest dat ze moslima was. Dan merkt een van de detectives op dat de vrouw een genitale piercing heeft gedragen. Dat betekent dus dat ze geen moslima was: die hebben dat niet. De lijkschouwer reageert min of meer terloops met: "Er is nog beschaving…"
Ja ja: onder mohammedanen zijn vrouwelijke geslachtsorganen veilig voor vrijwillig aangebrachte piercings. Voor moedwillige lichte tot extreem zware verminkingen- zonder verdoving toegebracht op een leeftijd dat de meisjes het zich nog zullen herinneren- ligt het een tikkeltje anders. Dagblad Trouw, toch geen medium dat vaak van 'islamofobie' beschuldigd wordt, schreef over dat onderwerp een paar jaar geleden een artikel met de veelzeggende subtitel: 'Als de imam er maar tegen was'.
»
De aflevering van Law & Order, waar de bovenstaande scene in voorkomt, is een van de zeer vele, zeer succesvolle televisieproducties van Dick Wolf. De verscholen politieke boodschap van veel van die producten is dezelfde.
Gisteravond een aflevering met een bigamist die beide vrouwen en zijn drie kinderen vermoordt. De moordenaar blijkt psychopaat en CIA-agent. Hij probeerde mohammedanen de schuld in de schoenen te schuiven van de eerste moord, via een verzinsel over een fatwa, afkomstig uit Indonesië.
Er is al eens een aflevering geweest waarin een fundamentalistische christen werd opgevoerd die iemand onthoofdde. Ja, daar staan vooral christenen om bekend!
Muzzammil Hassan -die in de VS de omroep Bridges TV opzette om negatieve beeldvorming over mohammedanen tegen te gaan- en zijn vrouw onthoofdde omdat ze van hem wilde scheiden, was de uitzondering die de regel bevestigt dat mohammedanen zich daar niet mee bezighouden.
Keurig begint de aftiteling van deze televisieprogramma's altijd met de vermelding dat het allemaal maar verzonnen was. Beter zou er staan dat de makers hun best hebben gedaan iets te maken dat zo weinig mogelijk overeenkomst met de werkelijkheid vertoont.

De series worden overladen met prijzen. Ze worden dan ook gemaakt met goede acteurs en cameramensen en voorzien van dramatische muziek: het is echt vakmanschap.
Blanke christenen in Amerika: ze zijn zo afschuwelijk dat ze eigenlijk maar moesten uitsterven

In de reclame op zender '13' worden niet de acteurs, maar de personages eruit voorgesteld als echte mensen die strijden voor rechtvaardigheid en daarbij zelfs de grenzen van de wet en hun bevoegdheden opzoeken en af en toe overschrijden.
De vrouw met die piercing was een van de vele slachtoffers van twee volstrekt verknipte neven: blanke mannen vanzelfsprekend. De vader van een van de daders was hoofd van een school en een afschuwelijke bullebak: hij was misschien 'eigenlijk' wel de hoofdschuldige. De detectives beloven hem dat ze zullen proberen zijn carriere te sparen wanneer hij meewerkt aan de opsporing van zijn eigen zoon.
Als de bekentenissen rond zijn, zegt de andere wijze en heldhaftige detective, de mannelijke hoofdpersoon, tegen zijn collega: "Nu weet je waarom ik geen kinderen heb".
Blanke christenen in Amerika: ze zijn zo afschuwelijk dat ze eigenlijk maar moesten uitsterven.

Soedan
De afbeelding toont de beruchte filmregisseuse van het nazisme, Leni Riefenstahl, die begin jaren zestig foto's maakt van het Nuba-volk in Soedan. Ze was toen zelf al boven de zestig en bleef terugkomen voor foto's tot ze bijna honderd was.
Geloof het of niet: ook in het stuk waar deze afbeelding aan ontleend is komt het mohammedanisme aan de orde.
Riefenstahl meldt dat ze zich volledig op haar gemak voelde bij de mensen die ze fotografeerde. Ze werd op het grootste deel van haar reizen in de gaten gehouden:
Since stopping at Kadugli, a young Sudanese policemen had joined the expedition with the specific purpose of acting as censor, and to prevent Leni photographing naked people. For nakedness was forbidden by the Muslims.

Een nazivrouw die foto's maakt van blote Afrikaanse mannen en hoog opgeeft van hun nobele inborst. Betuttelracisme in het kwadraat zou je kunnen zeggen.
Toch roept ze op dit moment heel wat minder weerzin bij me op dan meneer Wolf.
Het zou me verbazen wanneer zou blijken dat hij niet gul geeft aan de partij van Obama.
 

Frans Groenendijk,  08-09-2012          

Reacties
# 1
Arend:

Dit soort idioterie is bezopen, aan de andere kant gaat het over een film; fantasie. Superman bestaat ook niet, en sommige films over hersenetende zombies en pratende poppen zijn bijna net zo belachelijk als dit "moslims zijn zielig" scenario.

Veel kwalijker is het dat politici, journalisten en wetenschappers deze zelfde fantasiŽn als waarheden verkondigen. Denk aan de AIVD die uit gesprekken met moslimextremisten concludeerde dat niet tienduizenden haatimams, maar die ene columnist Cliteur verantwoordelijk was voor de radicalisering van moslims, wereldwijd.
In de laatse volkskrant die ik kocht stonden 3 columns waarin Cliteur vanwege deze AIVD-laster voor oa "xenofobe tuinkabouter" werd uitgemaakt. Welke column van Cliteur zo kwetsend was en waarom is mij nooit duidelijk geworden. De critici van Cliteur wisten dat namelijk ook niet.

Toen kwam ook de WRR met een opstel waarin werd gezegd dat niet de radicale islam maar juist de geweldloze islamkritiek van oa Hirsi Ali wereldwijd tot meer spanningen zou leiden. De latere PvdA-minister Plasterk was het daar helemaal mee eens, en gaf in Buitenhof als argument; "veel geweldloze islamcritici komen zelf uit radicale families". Een onjuiste maar bovenal volkomen irrelevante opmerking.

En de sharia, die is volgens diverse "wetenschappers" zoals Berger bijna identiek aan onze wetgeving. Ook in Nederland kunnen afvalligen en homo's immers gestenigd worden (schijnt het). Tegenstanders van de sharia zijn volgens "racisme-onderzoekers" zoals van Donselaar dus eigenlijk neo-nazi's, want ook Hitler was tegen steniging (schijnt het).

Dergelijke missers volgen elkaar sinds 2001 in rap tempo op, en het vijfduizendste dieptepunt was dat cijfer 10 dat onlangs werd uitgedeeld aan iemand die in zijn kladschrift schreef dat hij niet wist wat fascisme was en dat Wilders "dus" een fascist was. Inmiddels hebben honderden mensen Wilders voor fascist uitgemaakt, ongeveer 0 daarvan probeerden dat trouwens ook aannemelijk te maken.

Alleen echte fascisten worden niet voor fascist uitgemaakt. Het terroristje Merah die 3 joodse kinderen doodschoot is een held in islamitische kringen. En ook vanuit linkse hoek werd de daad verdedigd met lulkoek als "zionisme", "achterstandspositie", "Sarkozy", "islamofobie", etc. We zien dat trouwens vaak in Europa en de VS; geweld tegen joden is in de eerste plaats de schuld van de joden.

Geweld tegen joden fascistisch noemen durft niemand; dat is immers islamofobie.

10-sep 2012 ,  10:10
Reageren is niet mogelijk op dit bericht.